Smart Storage systeem – Radboud MC

“De smart storage systemen zijn al jaren naar volle tevredenheid in gebruik bij o.a. ziekenhuizen, forensische zorginstellingen, distributiecentra, overheid en vele anderen.”

Peter van Noort | CETEQ BV
Banner 1
Deister

Regelmatig krijgen we de vraag of er naast de ‘slimme’ sleutelkasten ook opbergsystemen zijn waarmee waardevolle bedrijfsmiddelen te beheren zijn.

Deze vraag komt vaak voort uit het feit dat men inzichtelijk wil hebben of deze middelen efficiënt gebruikt worden, wanneer en door wie het voor het laatst gebruikt is en vooral de staat waarin het wordt geretourneerd en of de apparatuur beschikbaar is.

Als het gaat om zeer waardevolle materialen die ‘gecontroleerd’ uitgegeven moeten worden hebben we diverse oplossingen en één daarvan is het Deister proxSafe smart storage systeem.
Via dit systeem kan bepaald worden wie er toegang heeft tot welke materialen. Gebruikers worden geautoriseerd en vervolgens geïdentificeerd aan de hand van een toegangspas, pincode of biometrische gegevens, zodat ze alleen de items kunnen meenemen waarvoor ze geautoriseerd zijn. Hiermee is ook de volledige verantwoordelijkheid voor de gedeelde draagbare apparatuur van uw bedrijf gewaarborgd. Portofoons, testapparatuur, gereedschappen, laptops en nog veel meer kunnen nu automatisch worden beheerd, zodat u weet dat de apparatuur gereed is wanneer u deze nodig heeft.

lockers

De smart storage systemen zijn al jaren naar volle tevredenheid in gebruik bij o.a. ziekenhuizen, forensische zorginstellingen, distributiecentra, overheid en vele anderen.

Op de afbeelding één van de systemen zoals in gebruik bij het Radboud MC te Nijmegen, waarbij o.a. mobiele scanapparatuur en communicatie middelen zijn opgeslagen.

Share: