Nedap staat stil bij de succesvolle samenwerking met CETEQ en daar zijn wij trots op!

Nedap schreef over de succesvolle samenwerking met CETEQ over de afgelopen 7 jaar en daar zijn wij erg trots op. In het artikel haalt men, onder andere, het project voor De Alliantie aan waar wij ook al eerder over schreven in onze reeks Totaal oplossingen.

De link naar ons Artikel vind u hier: https://www.ceteq.nl/case/de-alliantie/

De link naar het originele artikel vind u hier: https://www.nedapidentification.com/nl/nieuws/samenwerking-nedap-ceteq/

image 2022 07 14 124358200
image 2022 07 14 133314399

Bedrijven bekijken na de pandemie hoe ze flexibeler om kunnen gaan met hun capaciteit. Hierdoor zien we steeds meer kantoorgebouwen die door verschillende bedrijven worden gebruikt. Deze bedrijfsverzamelgebouwen delen steeds vaker hun faciliteiten, waaronder de parkeerplekken op het parkeerterrein. Hoe zorg je als beheerder dat je de parkeerfaciliteit efficiënt inricht en de parkeerplekken per bedrijf optimaal benut, zonder dat dit veel tijd kost of frustratie oplevert? CETEQ en Nedap bieden de MOOV Multi-Tenant software oplossing voor het eenvoudig en efficiënt inrichten van de (gedeelde) parkeercapaciteit bij bedrijfsverzamelgebouwen. De oplossing faciliteert eenvoudig beheer door de tenant van de parkeerplekken toegewezen aan de huurder. Nedap en CETEQ werken als business partners al meer dan 7 jaar samen en hebben tot op de dag van vandaag vele multi-tenant gebouwen in Nederland succesvol voorzien van gereguleerde toegang en eenvoudig parkeerbeheer.

Gedeelde parkeerterreinen: frustratie en administratieve klus

Het aantal multi-tenant gebouwen neemt in rap tempo toe. Naast de opdeling van het pand zelf worden ook andere faciliteiten gedeeld, zoals parkeerfaciliteiten. Hoewel zulke multi-tenant locaties veel voordelen met zich meebrengen, kan het niet naleven van gemaakte afspraken ook leiden tot frustratie en discussies. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat de bezoeker van bedrijf X niet op de parkeerplek van bedrijf Y parkeert? En hoe zorg je ervoor dat dit nageleefd wordt, zonder dat er iemand bij de receptie zit die dit controleert? Bovendien kan het beheren van toegangsrechten een flinke administratieve klus worden voor jou als gebouwbeheerder.

Wat als er een systeem zou zijn dat automatische toegang verleent aan voertuigen op basis van de afgesproken capaciteit per huurder? CETEQ en Nedap kennen inmiddels een jarenlange ervaring en bieden de MOOV totaaloplossing voor het eenvoudig en efficiënt inrichten van de gedeelde parkeercapaciteit bij multi-tenant gebouwen.

Maak toegankelijkheid veilig met CETEQ

CETEQ is een klein maar dynamisch bedrijf, dat sinds haar oprichting in 2010 een stevige positie heeft verworven in de markten waar zij zich in begeeft. CETEQ zoekt bewust de niche-markten op, waar ze hun producten en service op kunnen afstemmen. Het motto luidt dan ook: “Doe alles wat je doet goed!”. De markten waar CETEQ zich in begeven hebben allen met “toegang” te maken. Dit kan zijn om toegang te geven via een intercom, een sleutel managementsysteem of parkeren en toegangscontrole. De samenwerking met Nedap geeft CETEQ de mogelijkheid om veel efficiënter oplossingen te bieden aan klanten. Dit omdat de samenwerking waarborgt dat er altijd specialistische kennis aanwezig is.

Eenvoudig en efficiënt parkeerbeheer met Nedap MOOV Multi-Tenant


Nedap’s MOOV Multi-Tenant platform is een cloud platform dat specifiek ontwikkeld is voor gecontroleerde voertuigtoegang en eenvoudig beheer van gedeelde parkeercapaciteit. Met deze oplossing kan je eenvoudig de parkeercapaciteit op je gedeelde terrein beheren per tenant en controleren wie er naar binnen mag en op welk moment. In de MOOV software stel je simpel het toegangsbeleid vast, kies je vervolgens op welke manier je een voertuig en/of bestuurder wilt identificeren en zorgen CETEQ en Nedap ervoor dat geautoriseerde voertuigen op bepaalde zones kunnen betreden waarvoor toestemming is verleend. Doordat dit proces volledig geautomatiseerd is, heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Omdat MOOV cloud-based is, heb je als beheerder van een verzamelgebouw altijd en overal inzicht. Daarnaast kun je als beheerder zelf parkeergroepen creëren en deze capaciteit geven. Huurders kunnen zelf de toegangsrechten voor hun parkeergroep beheren. Simpel en snel, wat je tijd oplevert voor zaken waar je echt mee bezig wilt zijn.

image 2022 07 14 125056481

Succesvolle projecten

CETEQ en Nedap hebben al vele succesvolle multi-tenant projecten gezamenlijk gerealiseerd. Zo heeft bijvoorbeeld Woningcorporatie De Alliantie gekozen voor de totaaloplossing van CETEQ en Nedap voor efficiënt parkeerbeheer.

De jarenlange samenwerking tussen CETEQ en Nedap heeft gezorgd voor grote kennis en expertise op het gebied van efficiënt parkeerbeheer van multi-tenant gebouwen. CETEQ en Nedap kijken er naar uit om nog veel meer beheerders van multi-tenant gebouwen in Nederland te helpen bij het eenvoudig beheren van de parkeercapaciteit.

image 2022 07 14 125336754

Share: