Samenwerking voor slimme beveiliging en beheer

In een wereld waarin veiligheid en efficiëntie voorop staan, komt CETEQ naar voren als een waardevolle partner die verder gaat dan conventionele oplossingen. De kracht van CETEQ ligt in het naadloos samenbrengen van bestaande en nieuwe systemen. Door de uitgebreide ervaring van hun technische team kunnen ze parkeermanagementsystemen, toegangscontrolesystemen, sleutelbeheersystemen en intercomsystemen slim laten samenwerken. Dit resulteert in sluitende rapportages, verhoogde veiligheid en gebruiksgemak.

Parking 2

Beter Parkeermanagement:

Voor multi-tenant gebouwen is het bijhouden van het aantal auto’s per gebruiker een groot voordeel van geavanceerd parkeermanagement. CETEQ’s geïntegreerde systemen zorgen ervoor dat parkeerplaatsen efficiënt worden benut, wat leidt tot verminderde congestie, tevreden gebruikers en een gestroomlijnde parkeerervaring.

Veilige Toegang met Uitgebreide Rapportages:

no3 1

De toegangscontrolesystemen van CETEQ zorgen niet alleen voor veiligheid maar ook voor uitgebreide rapportagemogelijkheden. Deze rapportages bieden waardevol inzicht in de activiteiten binnen een gebouw en dragen bij aan een betere beveiliging en beheer.

Slim Sleutel- en Assetmanagement:

Sleutels en waardevolle items moeten veilig worden opgeborgen. CETEQ’s slimme sleutelbeheersystemen omvatten ook assetmanagement. Zo zorgen ze ervoor dat bijvoorbeeld wapens eerst veilig en geregistreerd worden opgeborgen voordat iemand het pand kan verlaten.

lobby depot systeme gigapixel hq scale 4 00x scaled 1

Geavanceerde Intercomsystemen:

CETEQ biedt passende oplossingen voor alle soorten intercomsystemen, zowel bedraad als draadloos. Dit garandeert naadloze communicatie en verhoogt de veiligheid in elke omgeving.

rear view of a courier ringing on customer s inter 2022 09 23 23 17 19 utc 1 2 scaled 1

Voordelen van Integratie:

Geïntegreerde systemen betekenen niet alleen afzonderlijke componenten, maar een samenhangend ecosysteem. Een groot voordeel is dat wijzigingen in rechten eenvoudiger en veiliger kunnen worden doorgevoerd wanneer alle systemen op elkaar zijn afgestemd.

Bekijk enkele praktijkvoorbeelden op onze website om te zien hoe CETEQ succesvolle oplossingen heeft geïmplementeerd, waaronder projecten voor Cushman & Wakefield en de Forensisch Psychiatrische Kliniek Berkelland in Rekken.

CETEQ’s technische team, gedreven door expertise en innovatie, staat klaar om klanten te begeleiden naar een toekomst waar veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan.

Share: