CETEQ voegt met trots LoxTop toe aan hun assortiment

2021 loxtop porducts 06 LoxTop

CETEQ is een onafhankelijke distributeur van hoogwaardige A-merken op het gebied van sleutelmanagement, sleutelbeheer en asset management. Ze vertegenwoordigen al geruime tijd de merken Deister, Intratone en Keymaster, en zijn nu ook trots om LoxTop aan hun gamma toe te voegen. Met name op het gebied van asset management voegt LoxTop een unieke meerwaarde toe aan het assortiment van CETEQ.

Asset management wordt steeds belangrijker

In deze snel veranderende wereld is asset management een steeds belangrijker onderwerp geworden voor bedrijven. Het is van cruciaal belang om de locatie en beweging van belangrijke apparatuur en goederen bij te houden. Dit helpt bij het voorkomen van verlies of diefstal van belangrijke bedrijfsmiddelen en draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

CETEQ begrijpt het belang van asset management en heeft daarom een uitgebreid assortiment van hoogwaardige merken in hun portfolio. LoxTop is het nieuwste merk dat CETEQ heeft toegevoegd aan hun assortiment. Met LoxTop biedt CETEQ nu een nog breder scala aan oplossingen op het gebied van asset management.

IQCabinet 600 100x5 SIDE 2048x2048 1 LoxTop

Elektronisch sleutelbeheer met LoxTop

Naast asset management heeft CETEQ ook uitgebreide expertise op het gebied van elektronisch sleutelbeheer. Dit betekent dat gebruikers volledige controle hebben over wie wanneer in het bezit is van welke sleutel. Alle informatie over het sleutelbeheer wordt zorgvuldig vastgelegd in een digitale rapportage, waardoor volledige controle over het sleutelbeheer mogelijk is.

CETEQ biedt verschillende hoogwaardige merken aan op het gebied van elektronisch sleutelbeheer, waaronder Deister, Intratone, Keymaster en LoxTop. LoxTop is een innovatief merk op het gebied van sleutelbeheer en biedt geavanceerde oplossingen voor het beheer van sleutels en andere belangrijke bedrijfsmiddelen.

IQCabinet 200 100x2 135D 62 200K FRONT0005 2048x2048 opt 1 LoxTop

De voordelen van LoxTop

Met de toevoeging van LoxTop aan hun assortiment biedt CETEQ nu nog meer oplossingen op het gebied van asset management. LoxTop is een van de meest geavanceerde merken op het gebied van asset management en biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder oplossingen voor de logistiek en het volgen van goederen.

LoxTop is ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor asset management. Hun software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en volgen van belangrijke bedrijfsmiddelen, en is eenvoudig te integreren met de huidige programma’s van klanten.

CETEQ als onafhankelijke value added distributeur

CETEQ is een onafhankelijke “value added” distributeur van verschillende hoogwaardige A-merken op het gebied van sleutelmanagement, sleutelbeheer en asset management. Als distributeur begrijpt CETEQ het belang van het aanbieden van de nieuwste en meest geavanceerde producten en oplossingen aan hun klanten.

Door het toevoegen van LoxTop aan hun assortiment, laat CETEQ zien dat zij blijven investeren in innovatieve oplossingen op het gebied van asset management. LoxTop biedt een breed scala aan oplossingen en expertise op het gebied van software voor asset management, waardoor CETEQ nog beter in staat is om haar klanten te bedienen.

Share: