CETEQ neemt deel aan de FireSafety & Security EVENT 2023

CETEQ neemt deel aan de

FireSafety & Security EVENT 2023

Screenshot 2023 01 26 at 18.51.33

Ceteq BV is trots om aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de “FireSafety & Security Event 2023” op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen te Den Bosch. Als specialist in toegangscontrole, parkeeroplossingen, intercomsystemen en sleutelmanagement, zijn we zeer verheugd om deze kans te krijgen om onze oplossingen te presenteren aan vakmensen uit de branche.

Op onze stand zullen we laten zien hoe we waarde toevoegen aan de toegankelijkheid en veiligheid van gebouwen en locaties met onze brede waaier van oplossingen. Onze experts zullen aanwezig zijn om te praten over de nieuwste technologieën en innovaties in de branche en hoe deze kunnen bijdragen aan de verbetering van de veiligheid en efficiëntie.

Onze toegangscontrole oplossingen zijn ontworpen om de toegankelijkheid van gebouwen en locaties te verbeteren, terwijl parkeeroplossingen een einde maken aan parkeerproblemen en ons intercomsysteem en sleutelmanagement helpen bij de communicatie en beveiliging.

We nodigen u uit om onze stand te bezoeken tijdens de FireSafety & Security Event 2023 en te praten met onze experts over hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van de toegankelijkheid en veiligheid.

Klik hier voor meer informatie en registratie: https://fssevents.nl/

Share: