Waarom CETEQ kiest voor Synguard

Stabiel, betrouwbaar en flexibel platform

Synguard is één van de merken waar CETEQ veelvuldig mee samenwerkt. Het Synguard open management platform is een stabiel, betrouwbaar en flexibel platform waar klanten de bewegingen van medewerkers en bezoekers kunnen volgen en tegelijkertijd de verschillende toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen beheren.

“Best-of-breed” -principe

Het ‘best-of-breed’-principe zorgt ervoor dat klanten zelf kunnen kiezen met welke hardware en software ze willen werken. Dit geeft klanten de mogelijkheid om hun eigen gepersonaliseerde toegangsmanagement te creëren en alles eenvoudig te beheren vanuit het open management platform.

Slimme interacties met Synguard

Dankzij de slimme interacties tussen systemen wordt de informatie uitgewisseld en hebben klanten altijd de informatie die ze nodig hebben. Het koppelen van andere beveiligingsoplossingen zoals inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking aan het toegangsmanagement was nog nooit zo eenvoudig. Met Synguard heeft CETEQ een centrale en efficiënte oplossing voor beheer van beveiligingsoplossingen.

Samenvattend

In samenwerking met Synguard kan CETEQ klanten een stabiel, betrouwbaar en flexibel platform bieden voor beheer van toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen. Dankzij het ‘best-of-breed’-principe kunnen klanten zelf beslissen welke hardware en software ze willen gebruiken en dankzij slimme interacties tussen systemen hebben ze altijd de informatie die ze nodig hebben.

Share: