Toekomstbestendige toegangscontrole- en beheer is draadloos voor PropertyView

PPV

Overview

Problemen oplossen nog voor dat ze zich aandienen. Voor de oprichters van PropertyView is uitstekende service een absolute prioriteit. In de huidige vastgoedsector wordt er  te weinig aandacht geschonken aan technisch beheer, zo vinden zij. Dat moet anders: efficiënt en innovatief want dat is toekomstbestendig. Met deze ondernemende instelling onderscheidt vastgoedbeheerder PropertyView zich. De vonk met CETEQ sloeg over nadat zij een bedrijfsverzamelgebouw in Delft hadden voorzien met het draadloze toegangssysteem van Intratone. Het mondde uit in een duurzame samenwerking.

Technische vernieuwingen ontlasten beveiliging en receptie

PropertyView B.V. is gespecialiseerd in het beheer van commercieel vastgoed. Ze hebben meer dan 2,5 miljoen vierkante meter aan bedrijfsverzamelgebouwen, expeditie centra en kantoren onder hun hoede.  Daarnaast huisvesten ze grote ketens als Blokker en Albert Heijn en talloze andere retailers in hun winkelvastgoed. PropertyView wil met kwaliteit, hoogwaardige service en heldere communicatie de moderne huurder faciliteren, zodat die zich kan richten op zijn core business.

De toegenomen complexiteit in het onroerend goed vraagt, naast visie en begrip van de markt, een nieuwe werkwijze. Nieuwe samenwerkingen met specialisten optimaliseren werkprocessen voor het beste eindresultaat.

In Gouda staan drie bedrijfsverzamelgebouwen onder beheer van PropertyView. De panden hadden een gedateerd toegangscontrole- en intercomsysteem en de slagbomen in de parkeergarage werkten niet naar behoren.  Vanwege CETEQ’s expertise op het gebied van oplossingen binnen bestaande infrastructuur wilde PropertyView in eerste instantie enkel een onderhoudscontract afsluiten.

Na een gesprek en bezoek op locatie bleek dat de prioriteit een oplossing op zeer kort termijn was. Binnen 10 dagen moest alles gereed zijn voor een nieuwe huurder. CETEQ schakelde snel en koos voor het kosteneffectieve en unieke pakket van Intratone: een uitzonderlijk, draadloos toegangscontrolesysteem.

Problemen met Slagbomen In Bestaande Infrastructuur

Oplossing Vereist in Kort Tijdsbestek

Pw

Onze oplossingen

1. Intratone

Het Franse merk Intratone staat voor high-end apparatuur met draadloze GSM-verbinding. De innovatieve intercoms en kaartlezers verzekeren een veilige toegang en kunnen al binnen een dag geïnstalleerd zijn.

 

CETEQ verving bij de drie kantoorpanden de codeklavieren en mechanische sleutels door vandaalbestendige, intuïtieve proximity-kaartlezers van Intratone. Deze lezen tot op een meter afstand toegangskaarten welke tot tien jaar lang zonder beperkingen te gebruiken zijn. 

De draadloze technologie maakt dat er geen kabels getrokken hoeven worden en zelfs geen internet nodig is. Alle terminals werken op elektriciteit en beschikken over een simkaart. Dit is enorm tijd- en kostenbesparend voor vastgoedprofessionals en maakt Intratone uniek. In het geval van de kantoorpanden in Gouda scheelde het PropertyView en CETEQ weken werk. De GSM-technologie van Intratone is ideaal voor infrastructuur in bestaande bouw, maar ook voor tijdelijke projecten bij zoals bouwplaatsen of evenementen. 

Het innovatieve toegangssysteem zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers buiten de deur blijven en waarborgt tegelijkertijd een gemakkelijke toegang voor genodigde gasten.

2. Reno intercom

Ook in de entree van het kantoorpand en de ingang van de parkeergarage is het toegangscontrolesysteem van Intratone geïntegreerd. CETEQ heeft op deze plaatsen de draadloze Reno-intercom geïnstalleerd. De interfaces hebben de grootte van een gecodeerd toetsenbord en konden snel worden geplaatst in door CETEQ ontworpen zuilen.

Huurders kunnen met een smartphone of tablet zelf de deur openen voor bezoek en daarvoor hoeven niet eens thuis te zijn. Bezoekers bellen via de draadloze video-intercoms naar de huurder. De Intratone app laat de huurder weten dat er iemand bij de voordeur, dan wel de parkeergarage wacht. Via de Intratone app kan de toegang worden verleend vanuit huis en daarbuiten.

3. Beheer in de cloud

Beheer op afstand is mogelijk via Intratone’s gratis cloudoplossing voor zowel de kaartlezers als de intercoms. Een vastgoedprofessional met meerdere panden kan een overzicht creëren van het volledige vastgoedbestand. Elk pand kan apart worden beheerd, zo is bijvoorbeeld te zien welke simkaarten, toegangspassen en andere apparatuur actief en aanwezig zijn. 

Resultaat

CETEQ brengt met het Intratone toegangscontrolesysteem een  alles-in-één beveiligingsoplossing voor de multitenant panden van PropertyView. Van intercoms voor de hoofdingang tot kaartlezers voor individuele loopdeuren, alle apparatuur is eenvoudig draadloos geïnstalleerd en kan in realtime en op afstand beheerd worden via een beveiligde website. 

PropertyView kan dankzij het veilige, online beheersysteem op afstand veel administratieve taken uitvoeren. Met het draadloze Intratone pakket beschikt PropertyView nu over een toegankelijk, kosteneffectief en innovatief systeem voor toegangscontrole. Daarmee heeft CETEQ aan al hun wensen voldaan.

Om aan hun hoge standaarden waar te maken, koos PropertyView voor Service-level Agreement met CETEQ. Hierdoor functioneert CETEQ 24/7 al aanspreekpunt voor PropertyView en hun opdrachtgevers. Alle dringende verzoeken kunnen de servicedesk op afstand geregeld worden en wijzigingen kunnen telefonisch afgehandeld worden. Nog elke dag voorziet CETEQ managers van PropertyView met een snelle en bereikbare interne servicedesk. 

Alles-in-een Beveiligingsoplossing

Snelle Installatie door Draadloze GSM-Verbinding

Pw3