Vacancies

Monteur Toegangscontrole

Maak toegankelijkheid veilig!

Hier ligt jouw kans om deel uit te maken van het team bij Ceteq, een groeiende en creatieve organisatie met de missie om toegankelijkheid veilig te maken.

Als monteur toegangscontrole ga je aan de slag met de allernieuwste technologieën, vanaf de installatie tot het oplossen van lastige storingen. Gewapend met een handige app en je laptop, ga je op pad naar de verschillende projecten. 

Ben jij klaar voor een baan:

Wat je gaat doen

Je begint je dag bij Ceteq of kunt direct vanuit huis op pad naar de klant. Met slechts een snelle blik op je smartphone zie je al je taken voor vandaag. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, kleine reparaties of langdurige projecten, je staat voor alles klaar! 

Je krijgt de kans om met de nieuwste systemen te werken, zoals die voor parkeren, intercoms, toegangscontrole, sleutelbeheer en IP-camera’s. Je laptop is je beste tool en altijd binnen handbereik. En als je ergens vastloopt, geen zorgen! Er staat een team van ICT-collega’s klaar op locatie om je te ondersteunen.

Jouw taken

  • Installatie van high-end toegangssystemen
  • Het voeren van overleg met een klant om problemen te analyseren
  • Op orde houden van voorraden en bestellen van benodigde materialen
  • Afhandelen van werkbonnen
  • Bewaken van werkzaamheden en signaleren van onvolkomenheden
  • Opsporen en verhelpen van storingen

Wat je krijgt

Je krijgt een uitdagende functie binnen een groeiende en creatieve organisatie. Daar krijg je het volgende voor terug:

Pic92

Wie we zoeken

In deze functie richt je je op veiligheid. Hiervoor is het belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. Verder herken je jezelf in:

Over Ceteq

Ceteq is een groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in parkeersystemen, toegangscontrole, intercomsystemen en sleutelmanagement.

Binnen Ceteq werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken.

Ceteq Building

Sollicitatieproces

Vacature
bekijken

Solliciteren

Telefonisch
gesprek

Assessment en
gesprek

Aanbod

Ik heb interesse

Vul hier onder je gegevens in en start de beste carrière van je leven!

Roel

Leuk dat je interesse hebt! Na je aanmelding neem ik snel contact met je op.

Team CETEQ