CETEQ: de juiste partner voor parkeersystemen

Als het gaat om parkeerbeheer, is het van groot belang dat je kunt vertrouwen op de juiste partner. CETEQ is zo’n partner, met ruime ervaring in parkeersystemen voor zowel multi-tennant gebouwen als reserveer systemen. Met meer dan 10 jaar ervaring als onafhankelijke distributeur van parkeersystemen is CETEQ dé specialist als het gaat om parkeerbeheer.

Onafhankelijk advies en passende oplossingen

Park 1 parkeersystemen

CETEQ heeft een eigen technisch team dat ruime ervaring heeft in het koppelen van verschillende (bestaande) systemen. Zo bieden ze altijd een passende oplossing voor ieder probleem. Bovendien biedt CETEQ onafhankelijk advies, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing krijgt voor jouw specifieke situatie.

Hoge prijs / prestatie verhouding van parkeerbeheersystemen

CETEQ biedt altijd een hoge prijs / prestatie verhouding en onderhoudt ook systemen die door andere partijen geïnstalleerd zijn. Zo weet je zeker dat je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit en service.

Onze parkeerbeheersystemen zijn eenvoudig te beheren via een portaal

CETEQ heeft een handig portaal waarbij onderhoud en wijzigingen doorgevoerd kunnen worden, al dan niet door de gebruikers zelf. Zo blijft het beheer van je parkeerbeheersysteem eenvoudig en overzichtelijk.

john matychuk yvfp5YHWGsc unsplash parkeersystemen

24/7 ondersteuning

CETEQ begrijpt dat parkeerbeheer 24/7 door moet kunnen gaan. Daarom bieden ze 24/7 ondersteuning en zijn ze altijd bereikbaar voor eventuele storingen. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd snel geholpen wordt.
Kortom, CETEQ is de ideale partner als het gaat om parkeerbeheersystemen. Of je nu op zoek bent naar een enkele slagboom of een totaaloplossing voor parkeren, CETEQ biedt de expertise en service die je nodig hebt.

Share: